wpp1

Problemet

Vi alle kender problemet.. man sidder og bruger det meste af sin weekend på regnskab og bogholderi men vi vil hellere bruge tiden på at besøge kunder, opsøge salg eller familien.

Når man skal holde styr på sin virksomhed er der mange ting man skal kunne. Det kan være vanskeligt at få tid til det hele og det er oftest bogholderiet der bliver forsømt. Det hele kan hurtigt blive uoverskueligt og hober sig op så man til sidst har mistet overblikket over sin egen virksomhed.

Løsning – tid og overblik

Det vigtigste er din tid – en bogholder skaber tid og overblik. Der bliver skabt ro så der kan fokuseres på væksten i din virksomhed, hvilket giver større overskud både i din virksomhed men også til dine kunder og familie. Hvis du dermed også har overblik vil det fremover være nemmere at planlægge – det bliver nemmere at låne penge, du kender til dine skatte- og momsmæssige forpligtelser og du finder hurtigt ud af at indberetninger til myndighederne bliver enklere. – Vi er mere end bare din bogholder, vi er din sparringspartner.

Freelance

Der er flere fordele ved at vælge en freelance bogholder. Der er ingen udgifter til kurser, ferie, sygedagpenge, fridage, sociale omkostning, forsikringer osv.